Retusátor

Mihály Bernadett

Merész kaland az őszinteség és nem is igazán kifizetődő, de nekem így izgalmas. Mellőzve a körülöttünk lévő  marketing világ fifikáit.

Mihály Bernadett vagyok, jelenleg “álomfotel”készítő. Ennél több címkét nem szeretnék magamra akasztani, mert korlátozná azt, amire éppen fókuszom helyeződik. A változó divatot mellőző, örök harmónia vágyból eredően, nyitottsággal állok  az emberek felé, valamint az anyagok, a színek és a stílusok felé. Általam megálmodott, sokszor sajátos anyag-variációkkal mindig egy belső irányítottsággal készülnek  foteljeim. A hozzám találó megrendelőkkel egy empatikus, odafigyelő beszélgetéssel kezdődik a munka, és egy olyan bútordarab a végeredmény, ami egyedi és megismételhetetlen, mint azok, akik éppen rám találnak. A kölcsönös nyitottság és kreatív gondolkozás megrendelő és készítő között, egy „több mint fotel” végeredményre ad lehetőséget.

Munkáim

Böngéssz a képek között, fedezd fel a színek, formák és történetek gazdagságát, amelyek mindegyik darabban megjelennek. Különleges tervezésű és gondosan felújított foteljeim várják, hogy új otthonukba költözzenek.

 

Tovább munkáimhoz

Szolgáltatások

Legyen szó már felújított fotelekről, melyeket az én elképzeléseim inspiráltak, vagy a felújításra váró darabokról, melyekbe a te ötleteidet és álmaidat vihetjük bele – minden alkotásomban a minőség, a kreativitás és a szenvedély tükröződik. Ne habozz felfedezni a szolgáltatásaimat, és hívj bizalommal, hogy együtt hozhassuk létre a tökéletes fotelt.

Szolgáltatások

DunaTV – Család Barát